Happy Halloween

Igår kväll var en dag av jobb. Gick ju förvånansvärt bra! Senare på kvällen drog jag till gymmet, fick bli en snabbis i crosstrainern eftersom Olga väntade på mig haha. Åkte hem till henne och glodde på Step Up 2, gillar verkligen den filmen! Sen åt vi lite gotte också =) Himla mysigt faktist!

Idag vaknade jag vid sju första gången och halv sov fram tills klockan halv elva haha! När man har barn på 3 år utanför dörren är det något man får vänja sig vid haha ;)

Idag är det Hallooooowwweeeeen. Senare ska jag gå trick or treating med barnen, deras mamma, brit och hennes pojkvän och mamma och hund hahah! Det ska bli kul att få se! Därefter ska jag antagligen passa barnen och sen får jag se hur det blir! Mina vänner ska inte på något party vilket är tråkigt för man skulle ju gärna vilja se hur det är nu när man äntligen är här. De ska gå till någon bar och kollla the Yankee game. Får se hur det blir, kan ju ändra sig trots allt och jag kanske hänkar på några andra!



PUSSSSSSSSSSSSSSS! och Happy Halloween! :)

Manikyr och nya skor!

Dagen efter the big day har gått fort ! Otroligt fort, den sprang iväg. Sov till tio tiden sen satte jag direkt på datorn och snackade med la familia. Sen kom Brit hem efter att ha lämnat barnen i skolan så snackade med henne ett tag. Därefter bestämde jag mig för att fixa mig och dra ner till lite av shoppingställena här i Nanuet. Ville ha en fransk manikyr och en fransk manikyr blev det! Känner sig så fräsch nu! Underbar massage för händerna och fingrarna med. Sen åkte jag vidare till Target bara för skojs skull och hittade ett par nya klackaskor. Like a lot!

 

Jag fick också åka för att ta the flue shot innan. Gick så snabbt så jag märkte inte änns att jag va där. Visade ett papper, tittade åt vänster, fick ett stick i armen och sen var jag påväg hem igen. Men tummen upp för det!

Nu ska jag vidare till gymmet. Något som är nytt för dagen är min lista över vad jag äter, är så mycket lättare att lura sig själv när man inte i vill skriva ner alla onyttigheter man har smäckt i sig på ett papper så jag säger mer än gärna nej till chokladen som finns i affären nu. Senare ska jag antagligen träffa Olga en sväng, trevlans!

PUSS!

5/5 toast!

The end of my birthday... och jag ger den 5/5 toast! Superhärlig dag! Allt fungerade prima ballerina med barnen också vilket gjorde mig ännu gladare! Sen har jag fått söta presenter och söta kort. Börjar nästan gråta bara jag tittar på kortet från Billie&Pat och kompani! Det var så skönt att få prata med mamma och pappa och isak idag med! Är rätt trött i skallen nu men imorgon är jag ledig så då kan jag sova ut och göra vad jag vill. Har inga planer alls förutom att jag ska få "the flue shot" på kvällen. Ja vaccin som vi inte tar i Sverige men som de tar här för att de ska slippa att ha influensan i en vecka om året, alltså feber osv.

Funderar på att ta den lilla walken bort till Olga nu, får se om det regnar för mycket eller inte. Det är sån skillnad mot Sverige verkligen när det gäller barn och att vara ute när det regnar. Det är livsfarligt. När jag jobbade på min förskola tog vi på barnen så mycket kläder så att de såg ut som michelin gubbar och sen slängde vi de ut i vilket väder det än var haha! Roligt att se kulturskillnader!



Oj så skönt att vara ledig imorgon. Sen är det fredag och därefter helg! Veckorna går så mycket fortare när man är ledig varannan dag och när man fyller år och firas nästan varje dag haha! ;)

Jag har läst ut smålänningen nu, på baksidan var ett recept på bullar.. vilket jag ska baka någon dag och bjuda alla på! Mums, kanske den rätta dagen är imorgon? Måste fixa köttbullar och potatis med brunsås och lingon en vacker dag också, gotti!! Nej nu får jag sluta tänka på mat!

PUSSS!


20 år!

Ja nu känns det minsann som jag har fyllt år! Har blivit firad på alla möjliga sätt och vis :) Tack alla söta människor för alla gratulationer!! Sånt blir man glad av!

Öppnade mitt födelsedagskort från Billie&Pat med mera, och ja jag började gråta för jag blev så rörd! Så underbara människor. Glädje tårar så att jag knappt inte kunde sluta. De skickade ett gulligt kort med en massa fina kommentarar från dem allihopa, när jag öppnar det så sjunger allihopa "Happy Birthday too you, happy birthday to you". De hade spelat in sig själva så de sjöng till mig, undebaringar! Vill krama om dem allihop!



Sen var det dags för att prata med familjen! Hade mitt paket framför mig som de hade skickat. Ett fint kort med en aning lustigt rim på haha!! Vecko Revyn tidning, tre filmer och Smålänningen. Resten av presenterna skickades in på mitt bankkonto :) Känns som att jag har firats i flera dagar nu så jag kan verkligen säga att jag firats för att bli 20 år! Känns bra, känner mig gammal! Nu allt börjar nu är jag ingen liten plutt längre haha ;)

Snart vaknar ungarna och då ska vi åka och köpa fiskar :) Sen ska jag hem hit och laga mat, sweeet potatoe, kött och majskolvar.

PUSS, och taaaaaack ännu en gång för alla fina gratulationer!

Växtlighet

Precis kommit hem från en fika med Olga på Wendy's. Firade mig lite haha! Nej men det var skönt att få prata av sig en stund om allt och ingenting! Imorgon kanske vi kör på ännu en play date om det vackra vädret inte kryper fram för då vill jag åka till The Wooden Park istället. Den som lever får se!

 

Så gammal jag har blivit, 20 år... det känns ju faktist overkligt. Längesen jag var 15 nu haha! Växt ganska mycket sedan dess minsann, inte bara på längden och bredden utan i mig själv också.

Jag ska nana sängen nu hade jag tänkt om ingen kulig filur dyker upp som vill prata med mig. Uppstigning vid halv sju imorgon, tröööööött. Första födelsedagen då mamma, pappa, isak och mimmi inte kommer komma sjungandes in genom dörren med paketer. Ja oj så stor jag har blivit att jag klarar mig utan det till och med, haha!

Nighty night!

Födelsedags firande


I sverige är det just nu min födelsedag.. några timmar kvar här dock men har ändå precis haft ett underbart kalas med Brit, barnen och min värdmamma. Supergod tårta fick jag som barnen hade bakat tidigare idag med Brit, smaskens!



Sen fick jag presenter. En fin tröja och en übervacker klänning från min värdmammas affär! Blev jätteglad! Därefter kort och teckningar som barnen hade gjort med deras söta "Happy face-gubbar"..

 

 



Gulliga kort och teckningar! Jag kunde inte haft en bättre födelsedag utan min egna familj :) Imorgon fortsätter firandet, känner mig som en unge som ska öppna ett paket på sin födelsedag men vet att hon egentligen inte får göra det förräns imorgon! Vet nästan redan vad som är i men kliar i fingrarna iaf! ;) haha

Goooooodnatt! Ska fixa mina naglar nu och sen lägga mig för att sova :)

Halloween-masker

Jappjapp we went to the mall och vi gick in i en Halloween affär och roade oss! Sjukt kul, kan säga att tårarna  sprutade hahah!

 



  

 

Gick också till Forever 21 och hittade lite söta toppar! Nu ska jag snart dra mig mot gymmet och sen ska familjen fira mig lite, gulligt! Imorgon är det födelsedag för hela slanten, och jag har tre paket att öppna. Ett från familjen, ett från mormor och ett från Billie&Pat :)

Hörs senare :D

Fattigare eller inte..


Slänga på mig lite kläder och smink sen drar jag mot the mall! Vi får se om jag kommer hem fattigare eller inte...

Imorgon är det min födelsedag :) hela 20 år sen jag föddes, tiden går fort minsann! Känner mig nästan gammal haha!

Tjing, vi hörs senare :)

Mayonneise

Här får det slängas in ett inlägg för jag måste sova och bloggen har inte velat funka förräns nu!

Ni som inte vet... vi har en katt hemma i Hovdinge som vi kallar för inget mindre än Ketchup! Lite lagom snajsigt sådär, jag vet ! I vilket fall, barnen har ju frågat "vad heter din katt?" ett antal gånger sen jag kom hit och de tycker ju att det är minst lika kul varje gång jag säger att han heter Ketchup! Mjaoo så roligt och så många skratt det blir men ikväll fick jag skratta minst lika mycket! Varje gång vi äter mat vill lill pojken alltid ha ketchup till allt han äter medans flickan vill ha majonäs.. Så efter att ha pratat om katten ketchup ett tag säger flickan: -Next time you get a cat, will you name it Mayonneise? So cute!!

En annan sjukt lustig sak som jag måste meddela.. nu när jag inte tittar på amerikansk fotboll dygnet runt som jag gjorde när jag bodde hos Billie och Pat så måste jag säga att jag saknar det verkligen! Fart och fläkt, en sport där det händer saker.. även om jag kunde tycka att det blev lite väl drygt efter fyra timmar av high school football.. Undra om säsongen fortfarande är inne när jag kommer tillbaka till dem i jul! :)

Ja för övrigt, jag ska TÖRNA detta around nu! Svengelska på ingång. Blir så fruktansvärt fel ibland när man pratar!


Diggar Mariah Careys låt A LOT, -Obsessed! Jag och Brit åker ihop i bilen och skruvar upp på högsta volym när vi tillsammans sjunger, why you so obsessed with me? haha!

NAAAAAJ nu måste jag sova. Uppstigning vid nio imorgon. Därefter åka till the mall med Ann-Catrin och hennes kompis för att komma tillbaka vid två tiden och snacka med La Familia ;)

PUSS! Ner o upp, upp o ner.


MY BDAY!

Hade en mycket trevlig kväll igår! :) Vi blev sminkade men vi blev inte nöjda någon av oss så när vi kom hem öste vi på smink och suddade ut det som de hade sminkat oss med haha! Därefter sprang jag och Brit fram och tillbaka till speglarna för att se hur vi såg ut tills det att vi blev färdiga. Därefter åkte Jag, Brit, hennes bror Jimmy och hennes kusin Joe till Crissies och började partaja! :) Senare på kvällen drog vi med taxi till Nyack och partajade på en bar :)

Bilderna får tala för sig själv :)











En rolig kväll som slutade med att jag Brit och Crissie slängde oss i sängen vid halv tre tiden för att inte stiga upp igen förräns 12 timmar efter haha!

Efter det kom jag hem och pratade med familia på msn och tog det lugnt tills jag skulle träffa Olga :) Drog till the mall och kollade runt och jag inhandlade ett par nya leggings!

KRAMAR! Gooooodnight, nu ska jag kolla lite "Ensam mamma söker" innan jag somnar.

Time for party!


TIME FOR PARTY! Ja födelsedags barnet Julia ska ju firas ikväll! Kommer bli så grymt kul :) Mer uppdatering om det får ni imorgon!

Idag har jag varit på ett halloween party med min värdfamilj. Hur många barn som helst som sprang omkring i sina halloween kläder och därefter blev det prisutdelning. De fanns alla möjliga tävlingar och barnen fick godis vid varje station som de klarade av. Kul att se för att det är så amerikanskt!

Snart kommer som sagt Brittany och hämtar upp mig och vi ska åka till gallerian för att bli sminkade :) Jag ska försöka hitta någon snygg topp som jag kan ha på mig under kvällen. Hoppas jag hittar den! Sen ska vi partaja och därefter ska jag sova hos Brit och hennes kompisar, roligt!

Ha en kul lördagskväll för det ska jag ha!! :)


Vi svenska tjejer


Kom och tänka på det roliga samtalsämnet vi svenska tjejer hade i lördags. Det finns inga snygga killar här, haha! Så mammi och pappi jag kommer hem till Sverige igen och bor i hovdinge hela mitt liv, var icke oroliga ;)

Har precis kommit hem från gymmet! Trött som bara den har jag varit hela dagen men bestämde mig för att åka dit ändå! Så 30 minuter cardio och därefter styrka. Jobbade som sagt sista dagen med Brit idag! Vi som haft så kul åt att få skratta åt barnens roliga kommentarer ihop haha! På lördag kommer hon och hämtar upp mig när vi ska åka till gallerian och bli sminkade, oj så kul! Därefter ska vi kolla efter skor om vi inte redan har hunnit inhandla dem. Sen blir det utgång :) :) :)

Imorgon är det dags för min fjärde jobbdag! Kan säga att man är helt slut efter att ha jobbat så många timmar flera dagar i streck. Men ska gå och lägga mig i vettig tid idag så att jag slipper vara för trött imorgon, ser fram emot att jobba även om jag är trött :) Hoppas att våran inplanerade playdate fortfarande kommer ske och att vädret håller uppe! Idag var det nästan sommarvärme, sensommar.. underbart!



Stället där jag hoppar på min buss.. trafik, trafik, trafik! Ta nästan tio minuter att komma över två gator..

Helt slut i huvudet. Godnatt! :)


Förändring

Tack smilis för svaret om ica-reklamen! Då slipper jag tänka mer på det haha! ;)

Idag har jag tagit hand om barnen helt själv. Ja denna dagen var det verkligen helt själv från morgon till kväll. Underbart skönt men samtidigt tufft för det handlar ju så mycket om testing testing nu men min underbara mamma hjälpte mig att vända allt det jobbiga till något bra så efter lunch hade vi alla tre, jag och twinsen en super-rolig eftermiddag i parken! Like like like! :)

Jag ska jobba imorgon, en sista gång med Brit! Tråkigt men hon har verkligen varit den bästa läraren jag kunde ha under den här tiden! =) Och hon kommer ju fortfarande finnas här för mig vilket är sjukt bra! Känner mig säker på det mesta nu, tänk att det är så mycket saker som kan skilja ändå.. enkla saker som blir så komplicerat bara för att man kommer från ett annat land.. att maten ska se så annorlunda ut bara för att man är på andra sidan havet, ja wow ! Det är verkligen skillnad!

En annan sak som det ska bli skillnad på är vad jag äter! Måste sluta äta allt onyttigt jag ser hela tiden! Är så dålig på sånt, tar gärna en god sak om jag ser den men NEJ slut på det nu! Tittade mig en sista gång i speglen på det här viset som jag gjorde ikväll, nej det ska bli ändring med det samma annars får jag åka hem till Sverige igen! Måste börja bete mig som Pippi Långstrump, gå och lägg dig Pippi!! Fast istället ska det låta, Låt bli chokladen Julia!! Träna regelbundet!!!

Gymmet var härligt smockfullt idag! Blev 45 minuter cardio och sen pumpning av musklerna! ;)



Längtar grymt mycket till lördag! :) Först ska jag följa med min värdfamilj till någon slags parad under dagen. Sen ska jag och Brit åka till The Mall och bli sminkade av proffs och jag ska försöka hinna med en manikyr med! Därefter hem hit igen och göra oss igjordning för kvällen då vi ska fira Miss Julia! Aw så roligt jag kommer ha med alla mina nya amerikanska vänner :)

Blev ett långt inlägg, nu ska jag titta på tv och sitta på faceboooook! PUSS!


The stepfather


Lita inte på någon säger jag bara haha! Hade verkligen tänkt komma hem hit och säga SE filmen! Men nej ångrade mig mot slutet, besviken.. Ja titta själva så får ni se :) Mycket bra genom hela filmen annars! Hade en kul stund med Brit, Chris och Tommy anyway!



Imorgon blir det jobb seven to seven. Sen måste jag till gymmet, fy skäms Julia för att du inte varit där på några dagar! Sen längtar jag så mycket till helgen, wiiiee! :) Kommer bli så otroligt kul med mina friends!



NATTI, klockan är mycket!

Bio ikväll



Ska hoppa in i duschen nu och göra mig fräsch! Precis sövt barnen, man somnar ju nästan själv! Sjukt trött idag och jag vet inte varför :) Det fina vädret fortsatte idag också, sånt gillar vi! När barnen vaknat ska vi till the wooden park och sen till Brits hus. Ikväll blir det bio med Brit och Chris. Vi ska se antingen The Stepfather eller någon annan action film... Vi får se :) Jag återkommer!



KRAMAR!

Ica-reklamen

Läste precis ett inlägg om den nya Ica-reklamen.. Om det skulle vara en kränkning eller inte mot personer med funktionshinder?

Självklart inte! Allt reklamen går ut på är ju att vi ska fatta hur dumt vi oftast beter oss mot någon med ett funktionshinder. Reklamen går ju inte ut på att vi ska skratta åt utvecklingsstörda "Jerry", nejnej! Hela reklamen går ut på att vi ska skratta åt oss själva som är så dumma att vi beter oss som vi faktist gör när vi träffar någon med ett funktionshinder. Den går ut på att vi ska inse hur vi beter oss och förändra det! Maha, var bara tvungen att skriva något om det här! Galet :) Ica gör ett galant jobb genom att försöka få oss korkade människor där ute att fatta läget ! 

-Ulf.. han mår inte riktigt bra va?







NEHE, nu får det vara slut argumenterat, godnatt!

Wendy's


Idag var det verkligen en fin höstdag! Kändes som en svensk vårdag ungefär. Fåglarna kvittrade och det var varmt!! Tur var väll det när jag nästan var tvungen att gå hela vägen hem från gallerian, läs inlägget innan...



Jag och Olga bestämde oss för att åka till Panera men pga att det var stägningsdags när vi äntligen kom dit fick det istället blir Wendy's! Gott! Jag köpte lite tacos/mexicanskt och Olga tog bakad potatis och kyckling..

 

Nu har vi också bestämt en playdate på fredag! Ska bli kul faktist!

Det sista Olga sa till mig ikväll var: -You are the craziest swedish person I've ever met!!
HAHA, hur ska man ta detta då? Lugna puckar! Hon menade att det var något bra! ;)



Natti natti, imorgon ska jag jobba med Brit! Ska bli roligt :) Sen jobbar jag själv onsdag och fredag, och två timmar på lördag middag. Går ju kanonens!

Have a nice day! :)

Våldtagen, misshandlad & kidnappad!


Idag märkte jag tydligt att USA inte är ett samhälle uppbyggt på trottoarer! haha, helt sjukt! Hatar att åka buss måste jag också meddela med det här! Tog bussen från The Mall.. allt gick ju bra tills det att busschauffören säger att vi måste hoppa av om vi inte ska till Suffern.. Han var redan försenad och "hade inte tid att stanna" vid några andra hållplatser. NEHE, tack för den du! Som tur var visste jag vart jag var där han lämnade av oss så det var bara att börja gå. Även om det var mörkt och kallt så bestämde jag mig för att jag skulle klara mig ända hem utan att bli våldtagen, påkörd, misshandlad eller kidnappad!! haha ;) Ja det kändes så! Finns verkligen inte gångvägar så att man kan ta genvägar utan jag var tvungen att gå exakt där bilarna kör vilket gör att sträckan som kunde varit så mycket kortare blev så mycket längre!! ÅH! Ringde Olga och pratade med henne samtidigt för att känna mig lite tryggare... Så vi bestämde att dra oss till Panera för en middag! :) Sist jag var på Panera var 2004 med Mamma och Jeanne klockan två på natten, i varje fall min och mammas tid haha!

Annars har dagen varit bra, hittat två par jeans och lite smått och gott till min Halloween outfit! :)

Ciaaooo nu måste jag skynda mig till OLGA! :) Hörs senare!

Ost och gurka

Oj oj oj så trött jag är idag! Jobbigt när man vaknar och somnar om igen ca 100 gånger från klockan sju på morgonen.. Men nu är jag iaf vaken och har inte tänkt att sova mer för den här dagen!

Nu ska jag äta lite frukost, sugen på smörgås med ost och gurka på :) Efter det är duschen en självklarhet och sen vill jag prata med min familj på msn! Har något att berätta så då vill man inte skippa det haha! Därefter ska jag ta bussen mot gallerian och möta upp Anne-Catrin och hennes kompis för en fika och sen ska jag shoppa på egen hand :) Ikväll ska jag till gymmet! Love!!



Hörs senare idag :)


UGG:s!


Jaahopp! Då sitter man här helt besviken nu! :( Jag som var så otroligt taggad på att träna och börja mitt nya mycket genomtänkta träningspass-schema.... men när man kommer till gymmet är det redan stängt! Buhu. På lördagar och söndagar är det bara öppet till sju and it sucks! Jaja, nya tag imorgon!

Imorgon ska jag åka till The Mall igen! Vill inhandla något snyggt inför helgen! :) Nya klacka skor men sen vill jag också hitta de perfekta UGG:sen! Alla amerikanare har skorna och nu vill jag också ha de för att de verkar vara så varma och sköna, samt lätta att dra på om man ska ut i det kalla vädret! Ska kolla igenom Target också och se om jag hittar det jag söker till min Halloween outfit! Ska bli så kul att få uppleva amerikansk halloween :)



Nu får det bli lite "Ensam mamma söker" sen lite amerikansk tv och sen ska jag sova för jag är så trött! Imorgon blir det sovmorgon :)

Familia möt mig klockan sex på msn om inte tidigare om ni ser det här innan ni pratar med mig!

PUSS LOVE! Livet leker i den stora staden :)

FRYSA


Förstår inte vad den Scavenger Hunten gick ut på idag. Vi kom dit, ca 10 minuter försent så Veronica och Emelie hade redan sprungit iväg till Time Square. Vi hade två timmar på oss att klara av ungefär 10 saker på ett papper. Vi sprang till turistbyrån som alla andra au pairer och var färdiga 45 min efter. Ja det var inte så genomtänkt erkände sen alla Councelors.. Första gången de genomförde något sånt här och de trodde inte att vi skulle vara så smarta och kvicka som vi var. Nästa år ska de istället ha saker över hela NYC och inte bara på times square. Så i stort sett det vi gjorde var att FRYSA och inte se något av NYC ;) Men får åka tillbaka till staden snart igen!

Ett antal galna kort blev det dock!
  

 

 Så sjukt COOLA!




Scavenger Hunt

WOHO! Åker in till NEW YORK CITY snart på scavenger hunt! Ska bli riktigt kul! Eftersom tyskorna dissade denna roliga dag så ska jag nu istället vara med svenskorna sen igår :) Så sitter och väntar på att Lotta ska komma och hämta upp mig men de hade en problem med att hitta vägen hit utan GPS och det kan jag förstå haha!

Ska blir riktigt kul, ska vara med Veronica, Lotta och norrlänningen Emelie ;) och vi ska vinna idag!

Nehe nu sticker jag ! :)

KRAMIS!


SNÄLLA SNÄLLA


När jag kom hem från den kalla promenaden sen min långa bussfärd gjorde jag mig redo för att åka ut med en tysk tjej och kolla läget! Vi bestämde oss för att åka till den Svenska festen en runda! Där var den svenska flaggan på topp och de hade något slags bål, luktar som jag varit på självaste kolmilan en hel kväll haha! Det var fem svenska tjejer och tre tyskor, själv fick jag vara svensk nummer 5 för att det var ordningen på hur de hade träffat oss...

Träffade en underbar norrlänning som bor i Maryland! Vi pratade lite norrländska och sa tjupp ett antal gånger.. kändes ju bra haha! Alla svenska tjejer och de tyskor som befann sig på festen dansade som galna dårar till, "alla som inte dansar är våldtäktsmän" och "kobojsarna". Roligt!

 

Två amerikanska killar som var på festen kom fram och pratade med mig och emelie när vi stod och flamsade.. tell us something in swedish.. please, please! Emelie säger då, SNÄLLA SNÄLLA!!!! Sen kom gapskratten, tror vi var grymt trött då för nu låter det inte alls kul men vi började ju iaf sjunga "snälla snälla snälla.." usch! haha! och det var såååååååå roligt just då! TSS! :)

Hoppas jag får se denna norrlänning igen för vi hade kul! :)

GODNATT, imorgon blir det NYC!!

Never ever buss nr 91 igen!


Okej dagen i all ära började med en seg Julia som gjorde sig igjordning väldigt långsamt medans hon pratade med mor och far, trevlans! Därefter gick jag ner mot bussen i det fina höstvädret för att ta den mot The BIG Mall :) Shoppade endast två saker, vet inte om jag kanske inte var så sugen på att shoppa när jag väl kom dit men alltid kul att kolla runt iaf haha!



När jag sen skulle ta bussen hem så frågar jag för att vara på den säkra sidan om bussen verkligen går till min slutstation, pekar även på papperet där namnet stod och ja ja självklart gick bussen dit! Det sa till o med busschauffören... NEJ den gick inte till min slutstation! Jag åkte runt i 1,5 timme! :P Jag åkte överallt runt om mitt samhälle förutom inne i det! Fick se den vackra naturen och det var ju verkligen uppskattat, nej! Lättast för mig var att sitta kvar på bussen sa chaffisen när jag förstått att jag var på fel buss men icke trodde jag att det skulle ta två timmar att komma hem från The Mall som vanligtvis tar 20 minuter.. MEN man lär sig av sina misstag, ska aldrig mer ta buss nummer 91 ;)

PUSS!



Svälla upp

How funny is that? Känns som jag sagt den meningen miljoner gånger idag haha, man vill ju få barnen att börja skratta, right?!

Nehe, efter jobbet begav jag mig till gymmet! Planet Fitness in my heart! Love, love love! Så bra att man inte behöver bry sig om någon annan, att det är tillräckligt stort att hur mycket man än svettas och ser lustig ut när man gör alla sina grimaser för att orka så är det ingen som sitter på en träningscykel två meter ifrån och glor med sina stora ögon. Ja i detta fallet är det verkligen en fördel att USA har allting 3 gånger större än vad det är i Sverige! Tummen upp!


 Där befann jag mig i 1,5 timme och pumpade, träningsvärken kommer imorgon, puhh.. tankarna gick på hur man ska klara av att inte svälla upp till en stor boll innan tiden är inne att komma tillbaka till Sverige.. Hårdträning är ju givet! Men maten då? Alla tusen miljarder snack som amerikanerna proppar i sig med varje dag. Skippa snacken säger jag bara! Ska så fort jag blir sugen på att gå till de två SNACK-skåpen de har i huset äta FRUKT och grönsaker! När jag kom hem från gymmet gjorde jag mig en stor tallrik med mini-tomater, gurka, paprika, vindruvor, äpple och bären-som-jag-just-nu-inte-kan-komma-på-vad-de-heter.. Gott! och så mycket nyttigare än de flottiga chipsen, den feta chockladen och kexen som finns i skåpet bredvid.

Imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet på morgonen, sen blir det att åka till The Mall :) ja jag vet att jag har berättat om det här tusen gånger men det ska bli så kul att få springa runt på de fyra våningarna och shoppa!! På kvällen kanske det blir lite bio vem vet med min nya kompis och sen är det dags för NY dagen efter :D

GODNATT,
jag är trött, klockan är tolv men jag är ledig imorgon så jag kan ha sovmorgon, hihi!



och ja, jag saknar verkligen San Francisco! Vill tillbaka hit och studera sen eller något sånt :)


WE PLAY

We are going to WE PLAY! Ska bli kul att springa runt och leka inomhus :) Hoppborgar och en massa saker att leka med haha. Ungarna är underbara ! Har gått jättebra att jobba idag. Snart börjar min lediga helg. Imorgon ska jag shoppa som en galning på the Palasides Mall ;D och söndag blir det NYC!!! Tjooohoooo känns ju riktigt bra!

Nehe, måste springa innan godingarna vaknar :) Hörs senare!

Fahrenheit

Idag har hösten kommit till NY, brrr it was cold! Men redan kommande vecka ska det bli bättre igen. 60 Fahrenheit, någon som är bra på att räkna ut vad det är i Celcius? haha, nej inte jag heller! Men det är iaf varmare än nu sa Brit!

Ikväll när jag slutade åkte jag och Olga till Target igen. Alltid kul att kolla runt där av någon anledning. Jag köpte ett par långa pyamasbyxor, så mysiga! Vantar eftersom det börjar bli kallt och lite hudprodukter! Billigt som tusan är det ju också :) Därefter fick det bli den lilla fikan på Starbucks, jag gillar stället! Sen drog vi hemåt, sjukt trött idag!! :) Så ska strax sova, bara kolla igenom om det finns något roligt på internet först haha!

På lördag ska jag nog åka till The Palisades Mall och shoppa. Får se om jag har någon som kan hänga på annars känns det rätt skönt att bara få springa i alla tusen affärer på de fyra våningarna helt ensam och själv bestämma takten!! =) woho!



Idag när vi var på Palisades Mall så åkte vi the american ride, woho så roligt att rida på de gungande hästarna ;)

Imorgon blir det som sagt premiär på riktigt för mig att jobba! Kul! Jag och Olga har nästan helt säkert bestämt att vi ska ha en playdate med våra barn. Alltså att vi träffas och leker :)

Godnatt! :)


Friends

Tack "En läsare" för Imse Vimse sången.. jag kollade upp det lite redan innan igår på engelska men just nu tycker barnen inte att det ska vara något annat än den svenska Imse-sången så den engelska får vänta haha!

Idag jobbar jag med Brit, så roligt och vi förstår inte hur vi ska klara jobba utan varandra sen haha! Vi har pratat om alla saker jag ska göra med henne och hennes kompisar. Shopping givetvis, sen fira Patricks day, thanks giving, new years eve, 4th july.. ja en massa, oj så kul vi kommer ha :) Nästa helg ska vi fira mig på min födelsedag, woohoooo!!

Har precis pratat med Mamma, Isak och Mimmi på msn, så grymt härligt att få se de igen!!! Har inte pratat med de på två veckor så hade mycket att berätta nu.. så mycket lättare att prata än att skriva allt jämt haha.



Natti på er i Sverige för snart ska ni sova. Barnen ska snart upp och sen ska vi åka till The Mall och shoppa lite. Imorgon ska jag ta hand om barnen helt själv, vilket jag ser fram emot så mycket!! Sen är det helg :D

Vi ses, KRAMAR!


Imse vimse spindel


Ja, aven om jag ar i ett engelskt-talande land sa kommer jag fa sjunga pa svenska. Ungarna blev foralskade nar de fick hora mig sjunga Imse vimse spindel.. aven om jag forsokte trixa ihop en liknande sang pa engelska sa var den svenska det enda de ville hora! Sa latt var det att fanga de till att gora vad jag vill, mohaha ;) Skojja bara! Tur att man kan manga svenska barnsanger och blivit upplard pa sitt gamla jobb! Saknar mina sma godingar dar och mina underbara jobbakompisar! Langtar tillbaka till att fa jobba med dem, jag ska sa latt halsa pa nar jag kommer tillbaka till Sweden.

Nu vill jag egentligen aka och trana men det stanger om en halvtimme sa jag hinner inte :( en promenad i det kalla kalla vadret far det bli istallet! Maste borja rora pa mig ordentligt, kanns som jag redan har gatt upp 10 kilo, MAHA!!!

Nehe hors senare antagligen! :)

KRAM!

NYC

Akte till mitt underbara gym idag ! Crosstrainerna och sen lite styrka, gillar stallet ! Planet Fitness in my heart <3 haha!

Jag tog det extremt lugnt idag, pratade med la familia en bra stund och berattade om allt som hander i mitt liv. Imorgon ska jag vara med Britt en sista gang innan jag ska borja jobba for mig sjalv. Kanns bra! Sa pa onsdag ar min forsta riktiga jobbdag. Langtar till helgen da vi ska till New York City!! Ska bli sa himla kul! Ska ju ocksa da traffa 3 nya tjejer som jag ska sammarbeta med pa skattjakten. Det kommer vara en sadan skattjakt som vi ungefar har pa studenten fast att detta kommer vara over hela NYC.

Nehe nu hoppar jag i sang, uppstigning vid 6.45 imon.

KRAMISAR!


Lunch

Okay I need some help... De dagar da jag inte ater lunch med barnen sa ska jag laga min egen. Skulle vilja ha hjalp med tips pa enkla saker man kan gora... De ater tex vafflor, pannkakor, chicken nuggets osv till lunch. Jag vill ha nyttigare saker som inte ar fardigmat men jag har ingen fantasi.. :) Snalla hjalp..?

Great weekend!

Underbar helg ! :)

Fredagen borjade med jobb sjalvklart, vilket funkade jattebra :) Sen stack jag och traffade Olga for forsta gangen, mycket trevlig tjej fran Ukraine. I lordags horde jag av mig till en svensk tjej som heter Veronica. Hon bor ca 5 minuter harifran och hon skulle precis aka till The Garden State Mall och shoppa sa jag hangde pa :) Gjorde en massa fynd. Kopte in tva nya BH:ar pa Victoria Secret, hur skona pch bekvama som helst, haha! Sen kopte jag lite tjockare trojor och sant eftersom man fortfarande inte behover ha jacka nar man gar ut utan det racker med en lite varmare troja =) Nar jag kom hem vande jag stort sett bara och var pavag ut igen for att aka med Olga till The Palisades Center, vilket ar ett annat shoppingcenter. Shoppade dock inget dar utan det fick bli lite kvallsmat istallet. Finns ju sa otroligt mycket gott att valja pa :)

 Kanner ni igen honom fran TV? Project Runway.

Darefter kom jag snabbt hem igen for ombyte for att dra ivag till nasta stalle :) Brit hamtade upp mig och vi drog till hennes pojkvan dar han hade en massa vanner, sen vidare och hamtade upp hennes kompisar for att sen aka till Joy :) Goa hela bunten! Kommer ha sjukt kul ihop detta aret :) Nast nasta helg nar det precis har varit min fodelsedag ska de ta med mig ut och fira mig, wohoo!

 Jag, Brit, Lindsey och Joy

 Brit och Lindsey

 Dani, Joy och Jag.. kanske ska farga haret? haha


Idag har jag varit med min hostfamily, mamman behovde hjalp med shopping till barnen sa an en gang idag har jag varit pa The Palisades Center och shoppat... Halsade ocksa pa mammans underbara Nana, urgullig tant! Darefter tog jag och Olga bilen ner till target och jag kopte pyamas haha, blev tre stycken! Gillar target, de har allt och billigt! Darefter drog vi den lilla fikan pa Starbucks :)

 

Imorgon ar jag ledig, MASTE ta mig till gymmet pa nagot satt. Far bli pa kvallen nar jag kan ta bilen om jag inte kan fixa bussen.

Okay, goodnight all of you in Sweden! :)

HUGS!


Gullungar


Jag traffade Olga ikvall, en timmes pratstund blev det hemma hos henne. Trevligt! Imorgon ska vi till ta bussen till the mall sa jag lar mig vilken buss och vart jag ska hoppa pa. Vi bor sa otroligt nara varandra, 400 meter ungefar och det ar inte vanligt.. Pa kvallen ska jag hanga med Brit och hennes kompisar, de ska fira Brits pojkvan for han fyller ar pa sondag sa jag ska hanga med ut en runda =) Vilket jag sjalvklart ser fram emot valdigt mycket!

Det har gatt superduper bra med barnen idag med :) Gullungar!!



Hoppas pa att kunna ta mig till gymmet imorgon pa nagot satt, vill verkligen dit! Kramar!! :)

Sjukhus


Jag kom och tanka pa en sak. Vad ar det som gor att barn blir sa radda for att ga till doktorn respektive tandlakaren? Ar det vi som har nagon slags obehaglig kansla fran det att vi namner det pa ett speciellt satt eller varfor blir barn alltid sa radda? Ar det for att sjukhus ofta har kalla farger i sina lokaler, som gor att det far en obehaglig kansla och att de inte direkt kanner varmen, att sjukhus har en sadan speciell sang, ingen mjuk sang med skona kuddar... och det hjalper inte att det hanger hundra tusen tals gosedjur runt om. Vad ar det som gor detta?

Funderingar, funderingar. Kanske skulle ta och lasa lite psykologi anda..

Nehe nu vaknar gullungarna, hors senare :)

Jag vill ha jobb!

Okej, jag har trakigt och jag vill borja jobba igen! Aven fast jag bara varit ledig i sisodar en halvtimme ;) Harligt, sahar det ska kannas! Ikvall ska jag traffa Olga. Ska bli jattekul! Om jag far ta bilen kan vi aka till Starbucks eller nagot annat roligt! Jag ar ledig imorgon sa vill aka och shoppa i the big mall! Far se om jag har nagon som kan folja med mig, kanske Olga om vi kan fixa med bussarna :)

Idol ar populart, familjen tittar hellre pa det an att prata med mig... ;)

Kram!


Finland

Forst vill jag borja med att saga grattis till dig fialutta pa 20 ars dagen! Hoppas den var toppen! :)



Sen fortsatter jag med annu ett WOOOOOOWWWW ord! Jag tycker det ar sa kul att fa jobba med detta. Trivs verkligen jatte bra! Alla ar sa snalla och det funkar jattebra med barnen :) Jag har foljt med pa deras aventyr idag ocksa, vilket ar jatte roligt att se, allting! Det kanske trots allt ar detta jag ska jobba med i framtiden, barn pa smabarnsavdelning.. Jag kommer inte hem an sa har ett helt ar pa mig att tanka vad jag vill utbilda mig till :)

Ikvall skulle jag traffat en Au Pair som heter Olga, vi bor i stort sett grannar, men hon var tvungen att jobba over sa vi ska traffas imorgon istallet, ska bli jatte kul! :) kanske en fika pa Starbucks eller nagot sant gott om jag far ta bilen. Det gar galant att kora btw.

Traffade min nya councelor idag, underbar! Hon kommer fran Finland sa jag kunde nastan hora det lite pa hennes accent. Hon var sa superduper snall sa tyckte om henne jatte mycket :)

Fragade Ryan haromdagen om han saknar att prata sina svenska ord med mig, -mjo lite.. jag brukar ga runt och saga HALL KAFTEN till folk pa jobbet.. gapskratt!! ;) Hemska ord jag lart honom.

Sovgott med er :) Jag ska nog ata lite glass nu och kolla en film. Har lanat Twilight och den nya Sex and the city, inte tvan.. sa ska nog kolla pa en av dem.

PUSS!

The Pingpong game

Heeeeeej ! Mitt liv ar pa topp just nu, det kanns ju mooooeee bra !

Idag borjade jag jobba pa eftermiddagen nar barnen skulle sova.. Lille J var tvungen att rusa upp och saga till sin nya au pair att han alskade henne. Sot unge! Sen kunde han ta sitt nap i lugn och ro. Jag ovningskorde ocksa forsta gangen idag. Latt som en platt, alskar att kora bil har =) sa nu kan jag snart ta bilen sjalv till gymmet. Faktist sa mycket battre att kora bil har an i SF. Har ar det mer som i Sverige. Dar ar det STOP sa fort man borjat gasa..



Imorgon ska jag vara med Britt igen och ta hand om barnen, ska bli kul! Vill se och lara mig hur hon gor med de angaende regler osv, mamman vill att jag ska anvanda det samma sa det ar super bra! :) Sen langtar jag till Halloweeen, ska fa spela the pingpong game that Ryan told me about som var saaaa fruktansvart kul tydligen! Ska spoa honom i det sen nar jag kommer tillbaka till jul ;) Saknar Pat&Billie, mina extra grandparents! :)

Nasta helg ar det Scavenger Hunt i New York City med alla andra Au Pairer. En slags skattjakt, ska bli superkul! :)


Nehe nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och borja jobba.. langtar faktist hur knas det an later!! :)

Natti alla tokstollar i Sverige :) Kram!

First workday

Wihooo jag har jobbat idag! Eller iaf gatt bredvid :) gick galant! Hangde med deras nanny Britt hela dagen och fick se nar hon tog barnen till skolan och nar vi at lunch, gjorde arenden och akte till parken osv. Riktigt kul att fa se! Langtar tills jag kan borja jobba for mig sjalv faktist, fast sjalvklart vill jag lara mig lite mer innan det =) Underbart goa sotfisar jag tar hand om iaf!

Britt ar ocksa helt underbar! Hon har lovat att visa mig runt har och jag kommer nog hanga med henne och hennes kompisar en hel del :) ska bli sa kul! Som pa Halloween ska jag fa folja med henne ut :) ska bli skitkul att ga pa ett riktigt amerikanskt halloween party! Forhoppningsvis hittar vi ett tills dess =) haha! Det ar verkligen stort har, sa som vi pyntar nar det ar jul pyntar det med pumpor och saker, over allt. Lyktor, spoken och allt haha! Fun to be a part of it!



Vill ha min egen dator nu, min cam, mina bilder, mitt tangentbord, ja det mesta faktist haha! Hoppas internet kan borja fungera snart =)

Imorgon ska jag vara med mormor nar hon jobbar pa eftermiddagen =)

KRAMAR!

Gigantic gym


En harlig dag idag ocksa! Jag fick sovmorgon, sov till klockan nio vilket var skont! :) Gick upp, tog det lugnt.. at frukost och duschade sen kom grandma och hamtade upp mig. Hon visade mig lattaste vagen till stallena runt omkring. Akte till the mall och kollade sen vart bion fanns osv. The Mall maste jag bara tillbaka till SNART, shoppa shoppa shoppa! :) Cheesecake factory fanns dar ocksa och vad jag har hort fran andra au pairer sa ar det riktigt gott ! :)

Vi lunchade med lite pasta och sen akte jag for att gora en manikyr, 8 dollars! CHEAP! Ca 60 svenska kronor, can you believe it?! Maha! Sen korde grandma hem mig sa att jag kunde aka till det gigantiska gymmet :) Sjukt skont att fa trana pa riktigt! Cardio-maskinen i over en timme fick det bli och jag ska tillbaka sa fort jag har tid och kan ta mig dit sjalv. Ska ta ett kort pa gymmet nagon dag sa ska ni fa se vad jag menar med gigantiskt, haha SJUKT! Det roligaste var nog anda att de hade PIZZANIGHT pa gymmet, de serverade pizza, mahaha!

Nar jag kom hem blev det en lang stund i duschen och sen middag med bus barnen och Chris, (tror jag stavar hans namn ratt..) Nannys pojkvan som hoppar in for att passa de ibland. Darefter hoppade barnen i min sang och pojken sager:

-Okay, I'm gonna hide, but don't find me, okay?? SOOOOOO CUTE!



Imorgon ska jag vara med nar deras Nanny tar hand om barnen, ska bli jattekul! :)

KRAM!


Hoppborg

HEEEEJ!! Saknat mig? ;)

Underbar familj!! Har kommer jag trivas! Lillkillen sager hela tiden, she's pretty! Vill bara krama sonder ungarna! Men det far jag inte :( haha! Tycker till och med om dem nar de klockan atta pa morgonen star och stirrar pa mig med stora ogon for de vill att jag ska vakna, mys!

Idag har vi varit pa en slags marknad, amerikanskt med vissa saker dar ocksa vilket jag tycker ar kul! De hade tre hoppborgar dar vi befann oss nastan hela dagen. Jag fick ocksa krypa, klattra och aka i dessa hoppborgar for att barnen inte ville ga in sjalva. Hur kul som helst! Ja ni som kanner mig vet ju hur jag ar och att jag inte bryr mig om jag gor bort mig pa sa satt ;)

Eftersom barnen gar och lagger sig tidigt kanns det som att dagen nastan ar over for mig med men jag har ju som sagt nagra timmar kvar tills det ar dags att sova. Imorgon ska min vardmammas mamma visa mig runt lite, ta mig till the shopping mall och visa mig vart bion finns osv :) Sa snalla ar de! Pa tisdag ska Britt ta hand om barnen som ar deras nanny och jag ska nog ga bredvid, ska bli kul! Langtar faktist efter att fa borja jobba. Britt kommer ocksa visa mig runt till alla "haftiga" och ungdomliga saker har i stan sa min vardmamma, samt sina kompisar.. Bade hon och jag och hennes kompisar kommer nog ha kul detta aret!

Ni far nagra bilder pa mitt rum, tycker det ar superfint! :)









Halva min garderob, haha.


It's all about give and take.

Ha det bra, ses imorgon =)


CHECK


Sacramento to Los Angeles -CHECK

Los Angeles to Washington/Dulles -CHECK

Washington/Dulles to White Plains -CHECK

Jag kan inte skriva bokstaver med pluttar over nu sa hoppas ni forstar iaf. Sista flygresan tog otroligt lang tid! Fem timmar forsenat. Med tanke pa att jag bara sov 2 timmar och 45 minuter sa va jag ganska slut redan da men fick sitta och vanta och vanta medans de skulle laga planet.. nar de sen bestammer sig for att ta ett annat plan sa visar det sig att detta ocksa ar sonder. KUL! Kan saga att irritationen var pa hog niva for oss alla. Flygvardinnorna hade ingen koll. Vi kom iaf ivag sen vilket va en valdans tur!

Fick ringa min vardmammas pappa som skulle hamta upp mig, och hela tiden saga att nu har de forlangt departure med 15 minuter... galet! En underbar grandpa va det iaf nar jag tillslut fick traffa honom. Vi akte bilen hem till huset dar jag ska spendera mitt kommande ar och kan saga att barnen och min vardmamma var minst lika underbara ! Vi lekte och busade och hade det roligt tills vi at middag och barnen skulle sova. Jag ska nog med sova, klockan ar bara halv atta men sa fort jag packat upp hoppar jag nog i sang, TIRED!


Tankte pa nagot innan idag, for bara ett halvar sen nar jag mamma och Isak akte till USA sa sag jag en tjej pa planet, alldeles sjalv och da tankte jag, det hade jag aldrig vagat.. men nu har jag gjort det sjalv. Jag har varit pa tre olika plan idag, varit med om att byta flighter, gater och vara helt sjalvstandig, anvanda mitt engelska sprak for att fa klarhet i vad som hander angaende forseningen. Sahar vuxen har jag nog aldrig kant mig forut! Tummen upp for mig! :)

Imorgon ska jag umgas med familjen och kolla runt lite, ska bli kul och pa mandag far jag vara ledig och vila ut sa min vardmamma :) skooont!!

KRAMAR och GODNATT!





Ses i N.Y!


Bara några timmar kvar sen bär det av ! Jag och mamma har suttit och räknat ut när jag kommer vara framme och det blir ungefär klockan 18.00 för er imorgon. Alla papper utskrivna som kan behövas nu och väskorna färdigpackade, endast lite få saker som ska tryckas ner höhö. Hoppas inte de väger för mycket!!

Vi hörs imorgon om jag förhoppningsvis kan komma in till datorn och då är jag i NEW YORK! :)




Leaving for N.Y


I'm leaving for New York today! Waahaaa, nervositeten börjar krypa sig närmare men vill att den ska vänta med att komma fram tills jag iaf sitter på planet och inte har något att göra.

Jag ska städa lite, tvätta lite, äta någon slags brunch, duscha och fixa mig för att vara färdig vid fem sen så.. NERVÖS! Maha men tror det kommer gå bra. Har ju två telefoner att ringa ifrån så då ska jag väll ändå klara mig?



Nehe uppstigning nu Julia, sätt fart! 

Tyskland är BÄST

Nästan färdigpackad! Woho! Har slängt hälften av alla papper jag kom hit med, sådana som nu är onödiga att ha. Kan inte förstå att jag har så mycket kläder med mig, känns ju inte så när det är upphängt men sen när allt ska tryckas ner i två resväskor så är det nästan omöjligt. Jag skulle behöva en våg så jag kan väga väskorna, får ju inte vara mer än 22 kg i varje.

Var tvungen att ha ett kort på mig själv och the 49:ers kudden! Allt för att reta Ryan och stödja Pat, haha!



En annan sak som är svårt att förstå för mig och säkerligen för er andra i Sverige också är att Ryan älskar Tyskland, alla hans kompisar också. Tyskland är så bra, allt med tyskland är bättre än bäst! Jag började skratta första gången han sa det, haha! När jag tänker tyskland tänker jag några gröngölingar som älskar naturen med grön mössa och bruna stövlar som knackar på våran dörr och frågar på tyska om det är här de ska spendera sin sommar? NEJ! Jag får väll helt enkelt följa med Ryan dit och se den underbara sidan han ser, pssh!

Ikväll ska jag gräva mig ännu längre ner i kylskåpet efter något att äta, haha! Right on!



 


Power Dancer

WOW, I wanna be a Power Dancer!

Om ni inte orkar kolla hela eller flera gånger som jag, kolla då från 00.20! Tjoho! Vill ha en dansstudio nu där jag kan dansa!! =)


I'm frogging you!

Ja men JULIA sätt igång och packa någon gång då! Ja okej jag ska men jag ska bara.....



I just frogged you guys!

Patty och Billie is frogging eachother hela tiden! Om någon av de ger varandra en groda så är det den nästas tur att ge tillbaka.. vilket slutar i att det finns många grodor här i huset! Vet inte om det är värt att gå in i Pattys och Billies frog-game dock men en varsin groda till dem i julklapp kanske inte vore fel, haha! =)

Ciaoo!

Mitt amerikanska nummer

Jag har blivit riktigt taggad på att uppdatera såhär är ännu ett inlägg!

Jag har köpt en ny mobil, med mitt egna amerikanska nummer. Pratade om att jag skulle använda min svenska telefon istället men när det skulle bli mkt dyrare i längden och jag fick denna telefonen för endast 500 lappen tyckte jag det kändes bra. Nu skickar jag sms gratis till alla mina vänner och ringer billigt. Visst ser den bra ut?

 

Min lunch bestod av spagetti och köttbullar, kryddiga sådana! Tummen upp! Nu får jag nog ta tag i min packning. Har inte alls lust men det behövs!!!


Gråtandes av glädje



Kollade igenom min telefon i förgår och hittade då en fantastisk rolig inspelning som var av min Pilli! Börjar alltid skratta lika mycket när jag hör dessa hickningarna om och om igen och ditt lilla skratt i mellan! Där låg jag iaf gråtandes av glädje i min ensamhet och skrattade åt min underbar vän på andra sidan atlanten. Tycker om dig tjejen! Fikan är spikad i oktober nästa år ;)


Tre plan till andra sidan av USA


Japp, nu har jag gjort om min design på bloggen igen och nu ska den få vara såhär ett tag.

Klockan är mycket men en sen middag ska jag försöka göra nu, får se vad jag kan mixa ihop haha! =) Kylskåpet är som sagt nästan tomt. Dagen har bestått av The Hills -Jag tycker verkligen om det tv-programmet. Det räddade min dag idag för hade übertråkigt! Imorgon blir det andra bullar, städning och packning står på schemat!

I can't wait for N.Y! Dock kommer det bli en jobbig flygresa dit. Tänk att jag ska behöva byta plan två gånger. Så lilla Julia ska sitta på tre olika plan bara för att komma till andra sidan av USA, behövde inte änns göra det när jag skulle till självaste USA jöööö! That's life I guess! Dock tur att man blivit van vid att flyga och vara på flygplatser för känner ändå att jag kan reda ut alla byten själv, vad hade jag annars gjort?! :O -Jag hade suttit i ett hörn och gråtit för mig själv och väntat på att min mamma skulle komma och rädda mig! Jag säger bara såhär, TUR att man redan har hunnit med att bli mer vuxen på den här månaden!

WIHOOO New York here I come!

Toppenplan


Jag behöver köpa in en telefon before friday! Eller ett kort iaf så att jag får ett amerikanskt nummer. Längtar riktigt mycket efter N.Y nu! Vill att min vardag ska börja igen =) Vill jobba, vara aktiv och hitta på saker. Inte långt kvar, imorgon är det torsdag och jag måste packa, städa och fixa innan jag lämnar Vacaville.

Idag kan jag också säga att det är 1 år tills jag kommer hem till SVERIGE! För mig känns inte ett år alls långt bort! Just nu känns det som att det är för nära.. Vill verkligen leva detta livet nu :) Funderar redan på att åka tillbaka till USA och studera sen! Min sista månad här i USA denna gången ska jag resa, och jag har mina funderingar på vart och vad jag vill göra... jag vill hälsa på mina släktingar, Florida, Minnesota, L.A och S.F sen resa neråt på roadtrip i Californien mot Las Vegas och San Diego :) Låter det inte som en toppenplan?!



Ja men visst ser jag skit cool ut?!



RSS 2.0