Oro.

Dagen igår var inte den bästa, jag var orolig och lite allmänt knäpp tror jag. Mamma och pappa blev väldigt oroliga. Dem vet vem Alexandra är och båda hennes föräldrar så därför tycker dom att det känns tryggt att lämna mig till en familj där hon har trivts! Vilket jag fullkomligt kan hålla med om idag! Tänk vad fort man kan byta känslor och åsikt. Men det har nog med resångesten att göra, idag vill jag inte alls byta familj till några barn som är yngre.
 
Har hunnit med att prata med skandinaviska idag också och dem sa ungefär alla dem saker min mamma sagt till mig igår, som jag då inte ville lyssna på men som blev nästan självklart för mig idag! Man måste nog tvivla lite som sagt för att veta att man är inne på rätt spår!

Skrev mail till min värdmamma idag. Allting känns bra med henne, hon känns trygg! Kommer nog inte alls bli några problem att flytta från Sverige till San Francisco om jag vet att jag kommer till deras familj. Extra plus är att jag har Billie&Pat bara en timmes bilväg därifrån! =)

Så som jag hoppades på igår, känns allting mycket bättre idag!
Kramkram!




Lite knäpp tror jag.


Mitt första frågetecken.

Buhu, inte uppåt idag. Vill bara ha svar på mina frågar och det är endast jag som kan svara på dem. Just nu känns det svårt. Men jag hoppas egentligen att frågetecknet som jag just nu är kommer gå över om någon dag. Får ringa skandinaviska imorgon och hoppas på att dem har svar på tal.

Kan det vara så att detta bara är resångest? Hmm =)

Have a nice evening!
HUGS!

julia in america

I den här bloggen hade jag tänkt att jag skulle skriva om allt som händer mig när jag är i USA så att alla ni här hemma kan följa med mig på min resa =)

Hela processen sen jag började söka har gått väldigt fort vilket har betytt att jag behövt sitta en hel del med pappersarbeten dem senaste två veckorna. NU är jag äntligen färdig! Idag har jag varit på intervju, jag var inte speciellt nervös och det gick jättebra. Vi gick igenom det mesta som jag behöver veta innan jag ska åka, hur det kommer vara när jag kommer fram osv. Känns väldigt bra att jag har en pedagogisk bakgrund för det gör allt lättare. Idag är det mindre än en månad tills jag åker om allt går som jag vill, iiiiiiiiii!! : )


Ha det bra, kram julia!

RSS 2.0