N.Y here I come!



Ja vi kan låta bilden tala för sig själv... New York here I come!!

Inom Au Pair-livet finns det något som kallas rematch, att man byter värdfamilj. Jag bestämde mig för att göra en rematch med den familjen jag bodde i, vi är ju alla så olika och kanske är det bra ibland men den här gången funkade det inte! Jag har därför nu bott hos mina släktingar under den tiden jag letat efter en ny familj där jag kan bo och arbeta. Jag flyttar nu på fredag mot the East Coast, till N.Y till en familj med två små tvillingar på 3,5 år! Ser verkligen fram emot detta! =)

Även om jag älskar San Francisco och mer än gärna hade velat stanna där så är ju N.Y absolut mitt andra val! Det är ju inte så att jag inte kommer få åka tillbaka hit för kan alltid ta flyget för att hälsa på mina underbara släktingar här igen =) Redan om två månader ska jag tillbaka när det är jul!

Just nu är det nästan så att jag inte kan bärga mig! Vill att mitt Au Pair år ska börja på riktigt nu!! Har redan blivit bjuden på fest hos några amerikanare som ska hålla en svensk fest för den svenska au pairen som de och jag lärt känna. Dagen efter ska det hållas en slags skattjakt för alla Au Pairer inom mitt Cluster (Grupp av Au Pairer i mitt område) och då ska jag umgås med en tysk tjej och hennes kompisar, perfekt!

So, New York here I come!! :)

Ciaooo!


Film-väljare Julia


Japp jag har varit utråkad i några antal timmar nu men snart får jag sällskap, tur det för nu finns det inget mer att göra på facebook haha! Jag får nog ta på mig ansvaret att välja ut en film ikväll för Ryan verkar inte ge sig.. Han har fått välja ut alla filmerna vi har kollat, de gångerna jag har valt har det bara varit SKIT haha!

Här får ni två bilder på mig, en lite-halvt-trött-busig-utråkad-julia-bild :) och en som är lite bättre haha!




The seniors always win

 
Jag har tråkigt såhär kommer två filmer från Home Coming i fredags. De hade byggt upp olika saker på lastbilar som de sen gjorde en show av, jag förstod inte riktigt men en vinnare utses iaf alltid och när de sa att de Seniors vann så säger Avery: -The seniors ALWAYS win! Suck!

 







Försöker lista ut vilket som är det bästa football teamet, Dallas Cowboys eller the 49ers? Hmm..  Kan ju finnas något ännu bättre men det är de enda jag hört om ;) haha!

The Drill Team


Här är filmen på The Drill Team. Jag tycker iaf att detta är häftigt! :)
Nu hoppas jag också att ni ska kunna kolla på den! Prova igen!




Mexicanskt och Margaritas


Nu sitter jag här i min ensamhet, haha.

Igår kväll var det girls night out så jag hängde på. Jag, Shannon, Pam, Patty och Amber (tror jag hon hette) åkte till Chevy's för att äta mexicanskt och dricka margaritas. Vi skulle fira Shannon och Pam som hade fyllt år nyss men de passade på att fira mig lite också eftersom jag fyller om en månad, haha. Eric och hans kompis Taylor skulle dra på någon College fest senare på kvällen så jag hade tänkt att följa med :) Men när de sen blev ändrade planer och de skulle dra till Sacramento istället och festa och sova där sket jag i det med tanke på att jag inte änns knappt känner Eric, haha. Kanske att vi partajar till jul istället! The girls drog hem till Shannon's place och spelade biljard, kan ni tänka er, jag var faktist duktig!!! ;)

 

Filmen på the Drill Team är fortfarande ett viktigt ämne, jag gör mitt bästa! :)






Home Coming

 



Football game igårkväll, det var home coming för the High School så det var roligt att få se. Sjukt mycket folk verkligen! Sådant ös, musik, trummor, glada cheerleaders och framför allt en hejjarklack på hög nivå från läktaren! Förutom football så valde de också ut skolans drottning. Ungefär som när de utser skolans baldrottning i High School filmer. Alla sex tjejerna kom i framåkandes i varsin cabbe, där deras kavaljer tog över för att stå med de på scenen. The Drill Team visade också upp sig och jag lyckades få en film på the Drill team, nu ska vi bara se om jag kan ladda upp den här också... De är verkligen duktiga!

  
Avery och hennes kompis hade fixat till håret extra mycket inför home coming, sött!





Ja fullt håll i gång som jag sa, fyrverkeri och alltihopa! =)

Får försöka ladda upp filmen så snart som möjligt,

Pusss godnatt!


Dansstudio


Uppdatering!

Förlåt om jag inte svarar på allas kommentarer men det kommer snart en förklaring! :)

Igår va det chill igen, fint väder och jag älskar det! =) Ensam är jag i huset just nu eftersom Billie och Pat har åkt iväg på sin Cruise. Eller helt ensam är jag inte, Ryan som får ta hand om huset hänger här också.  

Patty's familj hade skaffat en till vovve, en valp på fyra månder! Sjukligt söt :) A little rat dog som Ryan sa. Han var den som fick passa vovven under dagen så vi stack till djuraffären med Whopper och sen käkade vi lunch på Mary's. Vi körde fram och tillbaka tills det var dax att kolla på Zack's football game. Vi drog efter ett tag för att hämta Bailey på gymnastics, hård träning! Fyra timmar nästan varje dag =) Filmkväll blev det igår sen sov jag gott :)

Saknar att dansa så sjuuuukt mycket ! Måste hitta en dansstudio där jag kan dansa sen, baaah blir galen! =)



Nu ska jag ut och sola igen, ikväll kanske det blir ännu en football game :)

Kramkram!

Förändring


Jag tröttnade på min blogg så håller just nu på att göra om den, så ursäkta röran som man brukar säga =) Ska fixas så fort jag får tid! Den behövde lite förändring minsann!

Nu ska jag äta kvällsmat/middag med mina underbara släktingar =)

Take care!


Vilken fisk?

Pizzokie/Pizookie -Sjukligt gott!! Kan meddela att det är nog en av mina älsklingsefterätter nu! Mums, farligt gott!



Ryan och jag hängde en runda igår framför den STORA tvn, med Hitta Nemo och Ice Age. Många skratt, men kan definitivt säga att jag gillar Ice Age bättre på svenska ! Eftersom att Nemo är en fisk fick också Ryan lära sig att säga vilken fisk på svenska hahahha! Gapskratt, kan inte beskriva hur roligt det låter. Har också kommit fram till att svenskan har otroligt många ord med Å Ä och Ö... Svårt att uttala för någon som är amerikan.

Idag är det varmt som det varit resten av alla dessa dagar. Ligger ute och glassar i solen nu med musik på i högsta hugg! Sjukt varmt, ca 38 grader -but I love it! Ska snart lägga mig på en madrass i poolen och glassa vidare :)

Talk to you later!




Pizzokie


Jag väntar och väntar med spändhet!! :) wiihii

Funderar på att gå ut och lägga mig i solen lite, så himla varmt och jag är så himla vit så det skulle passa bra, haha! Skulle vara skönt med endast lite massage mot min fortfarande lite öma nacke pga nackspärren men jag får vara glad för att jag kan vrida huvudet åt det håll jag vill nu iaf ;)

Ett kort inlägg eftersom det ännu inte har hänt så mycket idag, klockan är bara ett.

Kanske att jag får prova på att äta Pizzokie ikväll, tydligen något väldigt gott! haha :)

Pusss!

Mexican Train


Jag känner mig sliten och trött! Kan bero på att jag inte gick och la mig förräns 2 igår natt och vaknade ganska tidigt haha!

En mycket lugn dag! :)

Ikväll spelade vi Mexican Train, avis mamma? ;) Jag och Billie bestämde oss för en sak och det var som Billie sa: We will CRUSH you Pat! Älskar det spelet, så sjukt roligt! Jag är en hejjare på det med, vi spelade allt som allt fyra gånger och jag vann två av dem.. det säger ju bara en sak att jag är bäst!

  

Nu ska jag sova efter en ganska orolig dag, hoppas att det snart är löst! Vill så gärna att det bara ska vara fixat NU!

Jag kan iaf inte be om bättre värdar än dessa, helt underbart underbara!! :)

Kramar och godnatt/godmorgon till er!


Predikyr


Ja predikyr stod på schemat -Mina tår har aldrig varit så fina! Billigt var det också, fast att min snälla Billie inte lät mig betala.. detta var en födelsedagspresent till mig, underbaring! Underbar massage fick vi också för fötterna, skönt =)









Jag vet hur extremt dålig min kamera är :(

Funderar på att göra en manikyr idag när man ändå är pågång!

Vi drog sen och hämtade pizzorna och när vi kom hem satt alla redan där framför tvn med football på :) A lot of football! Men jag tycker faktist att det är kul! Roligt att få lära sig om en ny sport ju.. fast att jag kanske inte förstår så mycket nu i början, tss.

De andra drog hem och då kom Ryan hit och tittade sin football game istället, så där satt vi alla fyra och tittade på football när hans lag förlorade, mohaha! Vi slängde 49ers kuddarna på han och jag lovar att han blev inte glad ;)

Pat hade satt igång Bubbelbadet så blev att jag och Ryan hoppade i där en stund, skitbra för min nackspärr!! Kändes så mycket bättre efter det :) Vi tittade också på The Da Vinci Code. Vilket inte var en bra film, iaf inte när man är sjukt trött.

Nu ska jag gå och duscha :) sen ska vi dra mot the outlet mall.

KRAMAR!


Nackspärr


Japp, här sitter man med en värmekudde runt halsen, nackspärr.. sådär lagom lägligt nu kan man ju tycka haha! Antingen måste jag legat helt fel när jag sov eller så är det för draget man får från ac:n som är igång under hela natten för att man inte ska svettas ihjäl med ca 30 grader i rummet haha, hmm. Värt att fundera över! Får se om det blir lite manikyr idag ändå, hade ju varit roligt!

Pratade med mamma, syster och lillebror för en stund sen.. och vi har kommit fram till det att jag måste ju bada i poolen innan jag åker härifrån. Ett måste, men det blir inte idag. Slänger in ett kort på isak i pooolen!



Football game på tv ikväll och Pizza står på schemat :) vilket också betyder att jag får träffa alla idag!

Julie&Julia


Ännu en underbar dag med mina släktingar!! :)

Dagen började med att Billie och jag åkte till Costco för att kolla läget och se om vi hittade några hårfönar som var billiga, det fanns en så vi bestämde oss för att åka till Target istället där det fanns FLER, wow! Jag stod ett bra tag och jämförde vad jag ville ha. Köpte också en ny plattång eftersom det är så jobbigt att jämt behöva använda adapter när jag ska använda den svenska.. Jag köpte en hårfön och en plattång för 400 kronor! Det är billigt för en så bra plattång! Köpte också lite smink bara för att :)



Vi åkte sen vidare till bion där vi träffade underbara Patty! :) Vi skulle titta på Julie&Julia. En rolig och bra film! Det är ingen film som jag själv skulle valt ut om jag skulle kolla på bio men den var absolut bra!! =) Den handlade om mat så Patty blev hungrig och frågade om vi ville hänga med till Mary's där Ryan jobbar. Så vi gjorde det även fast att vi precis hade lunch innan filmen haha! Pat kom också dit :) En Ceasar Salad blev det för min del!



Eftersom vi inte hann med någon predikyr eller manikyr idag så får det bli imorgon istället, får se om jag gör något, beror på priserna :) På kvällen ska de ha Pizza Night för mig... jaa för mig! Underbara har jag redan sagt att de är, finns inte ord för dessa människor! De vill välkomna mig till USA och om de inte får se mig på ett tag så vill de att jag har träffat alla! Så football på den stora tvn och pizzakväll ska det bli imorgon! =)

TOTALLY LOVE THEM!

Nu ska jag gå och prova min nya plattång, sminket får jag vänta med att prova tills imorgon för nu ska det av ! haha =)

Lite nytt från mig! Ha en bra dag för nu är det snart morgon för er :)

Väntar och väntar med spändhet!! Still keeping my fingers crossed!



Skitgubbe


Wow, uppstigning tidigt idag ! Får se vad som händer, jag är sugen på att åka till COSTCO och köpa en amerikansk hårfön och plattång! :)

Ryan hämtade upp mig igår vid tre tiden och sen åkte vi för att hämta Erin, hon bodde bara två blocks away från mig!!! Nästan grannar haha! Vi körde mot Vacaville och vi va stock in traffic nästan hela vägen. Vilket gjorde att det tog en extra timme, en och en halv att komma fram. När vi kom fram hade Billie&Pat redan hunnit åka till the Football game, så de hade lämnat en nyckel till mig så att jag kan springa in och ut ur huset som jag vill! Love! :)

Jag och Ryan bestämde oss för chill på kvällen haha! Tittade film och jag försökte lära honom skitgubbe, inte alltid lätt att förklarar alla regler men tror inte det hade med att göra att jag alltid vann! ;) och vi har kommit fram till att facebook is the shit haha! iaf för mig...




Jag har även fått en telefon från mina älsklings släktingar som jag kan använda under tiden jag är här! Bäst är de!!

Nu ska jag gå upp och äta lite frukost :) sedan kanske det blir ett dopp i poolen! ;)

Hörs senare!! KRAMAR!! :D

Trallaalaa! :)

Tralla la! Jag är så glad just nu!! UNDERBART!

Jag har packat och packat men nu verkar det som jag har allt under kontroll, haha! Ryan kör snart från Vacaville, har inte riktigt tyckt om Facebooks chatt innan men har kommit på att det är riktigt praktiskt som nu tex när jag inte har egen amerikansk telefon än och man vill ha tag på varandra. Smart uppfinning! ;)

Har sagt det förut men säger det igen, UNDERBART GLAD!! Wihii :)




En dröm


Jag säger såhär, jag har tråkigt! Sitter just nu och fryser, brr :) Känns som att jag har varit ute och åkt skridskor i några timmar haha!

Imorgon blir det jobb från 8AM to 11AM. Hyfsat bra för en fredag, haha! Sen blir det att packa och jag undrar fortfarande hur mycket hmm. Vid halv tre tiden kommer Ryan och hämtar upp mig och sen ska vi hämta hans kompis också och vet inte vad hon heter än så länge :) Sen drar vi äntligen mot Vacaville!

Imorgon kväll har jag två val på vad jag kan göra.. Följa med på ännu en spännande Football Game med Billie&Pat och resten av familjen eller dra med Ryan till någon kompis i Sacramento.. Får se vad jag blir sugen på!

Något jag vill göra i helgen är att åka till COSTCO och köpa en bra och billig hårfön samt plattång.

Jag är/jag har:
-Trött
-Magont
-Orolig
-Nervös
-En dröm!







I LOVE


Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska upp och jobba de tre sista timmarna för dagen!

Trött idag ! Har gått bra att jobba ändå ! :) Vet inte hur mina jobb tider ser ut imon men hoppas på att det går snabbt så att jag kan åka till Vacaville desto fortare. Ryan skulle in till San Francisco till en kompis så om det passar sig med bådas tider åker jag med honom tillbaka! Om det går som jag vill kanske jag stannar mer än helgen..

Spagetti och köttfärsås väntar på mig där uppe, hörs senare! Lägger upp några extra bilder sen förra helgen som mina goa släktingar skickade till mig idag!





I LOVE the AMERICAN LIFE! :)

Kramar!

svininfluensan


Hej!

Jag bestämde mig idag för att det får bli en ännu en underbar helg med mina släktingar i Vacaville! När de snart åker på cruise så måste jag ju passa på att träffa dem! Ser fram emot det väldigt mycket! :)

Svininfluensan är ganska vanligt här, känns som de skickar hem lappar om det på samma sätt som vi gör när det handlar om löss haha! Scarry, hoppas inte jag har blivit smittad!

Jag vill ABSOLUT inte hem men jag måste ju säga att jag saknar min gosiga lillebror ibland!! :)

 

That's all for now !

Goodnight! Hugs!

Chokladbollar


Jappjapp! Tisdag it is!

Barbizon Modeling called me back today! Jag sa att jag inte längre var intresserad, gjorde en del sökning på internet igår och verkar som att de är ute efter mina pengar rätt mycket men det var definitivt kul att prova på, haha! :)

Idag jobbade jag 8AM to 4PM, det var en sjukling hemma. Ganska pigg ändå trots allt, vi gjorde chokladbollar för att få upp stämningen lite som vi senare åt som dessert efter middagen. Dagen gick ganska fort..



Jag tog också en jogging/gå runda till The Lion Steps som de så fint kallas, trappan jag har berättat om sen innan. Min astma var dock inte på topp vilket är surt.

Har börjat fundera på om jag ska ta och åka tillbaka till Vacaville igen till helgen, får se vad som händer fram tills dess =)

Byebye, nu är det snart uppstigning för alla er som ska till skolan :) och jag ska väl sova snart haha!

Nightynight! Puss!

Barbizon Modeling



Började jobba sent idag. Jag skulle laga middagen, potatismos och köttbullar. För att vara första gången för mig att laga mina egna köttbullar så måste jag säga att de blev mycket lyckade!! Så också moset =) Men till nästa gång vet jag hur mycket salt och peppar jag ska slänga i ! haha.

När min värdmamma kom hem såg vi ett meddelande på the answering machine! Det var från Barbizon Modeling!! Haha, how exciting!! Ringde tillbaka och lämnade ett meddelande. Vi får se om de ringer tillbaka imon och vad det är de vill! Billie sa att jag måste vara extra noga så att det inte är att de försöker tjäna pengar på att man ska ta en massa dyra klasser till något som inte leder någonstans! Vi får se imon :)

Jag är ganska trött nu och vill kolla på svenska idol, avsnitt 5 men det finns inte på internet än, buhu!

Imorgon börjar jag inte förrän 8, lite sovmorgon haha =)

KRAM!

Bästa helgen!!!


Har kommit hem från en underbar helg i Vacaville! Vill åka tillbaka redan!!

Dagen började med att jag fick prata med alla i familjen utom Pappa inklusive Mormor! Lite chockad blev hon allt när hon fick se mig i camen, gulligt!! De fick också prata med Bear (Pat&Billies hund) och han förstod inte vart ifrån människornas röster kom i den manicken jag höll framför honom, haha!!

Senare drog Pamela med mig och Billie till the mall! Vi gick först av allt in på Macy's ! Pam skulle köpa lite olika presenter så vi tittade runt lite och jag fick hjälpa till att hitta tröjan till hennes kompis eftersom hon tyckte att vi hade samma stil! Hittade en så att jag så gärna ville köpa den till mig själv också! När jag står i kassan säger Pam, jag tar den på mitt rabattkort också och när jag sen vill betala henne säger hon att det var en för tidig födelsedagspresent så några pengar fick jag inte ge henne! Haha, underbar!

Vi kollade vidare på de andra affärerna och det visade sig att jag var riktigt shoppingsugen! Tog nog med mig något ur varje affär vi gick in i ;) Inhandlade också ett par nya converse, grymt billiga!!! 340 svenska kronor ungefär! =) Skillnad mot de 700 jag köpte mina vita för :)



När vi precis planerade att åka hem så skulle vi bara gå till toaletten en snabbis innan. Jag står utanför och väntar och det kommer då fram en kvinna till mig och säger:
-I'll just have to ask, how old are you?
J -19 :)

Kvinnan var en talangscout och de höll just nu på att ha auditions på Hilton Hotell precis jämte. Hon sa att hon hade sett mig gå runt på Macy's och tyckte jag hade utseendet de sökte men att jag sen bara försvann och det gjorde henne ledsen för hon ville att jag skulle gå dit! Egentligen sökte de bara personer i åldrarna 6-17 år men hon ville så gärna att jag skulle prova haha! Hon sa att jag skulle nämna minsta lilla sak om uppträdande på scen osv... Självklart var detta en så rolig grej så att jag var tvungen att prova! När vi kom dit fick jag ett papper med uppgifter att fylla i, samt en lapp där det stod raden jag skulle framföra haha! "I looooove the rides! I had the best time ever at Disney Land!" Därefter fick vi se en film med olika skådespelare, modeller och reklamannonsflickor som hittats genom denna organisation, tex snyggingen Sean Faris som är med i Never Back Down!

  

Efter en stund ropade dem upp några namn och jag var en av dem, vi fick öva på att stå rätt och säga:
Hi my name is Julia, I am 19 years old and I am from Sweden. Därefter min rad, "I looooove the rides! I had the BEST time ever at          Disney Land!"
Sen fick jag köra detta ännu en gång framför personen som skulle bedöma mig, de ringer imon om de är intresserade! Sjukt rolig grej som bara händer one's in a life time och endast i USA!! haha ;)
Tar dock inte detta så seriöst men sjukt kul att dem så gärna ville ha mig och det är definitivt en rolig grej, kanske blir jag nästa Hannah Montana ;D

 

Vi åt sen underbar mexicans mat och därefter var jag tvungen att åka hem för att packa det sista innan jag skulle åka tillbaka till SF :( Billie skrev precis att de var hemma och trygga i säkerhet och att de redan saknade mig!! Kan säga att jag saknar de också redan, så mycket ! Underbara gånger tretusen! Så underbara så att de säger att om jag känner att jag vill komma nästa helg också så hämtar de mig gärna igen =) Love ya!

Nehe nu ska jag sova, klockan är halv tolv men var verkligen tvungen att skriva om den bästa helgen på länge! Tack underbara släktingar!

KRAMIS!!


Helg i Vacaville

Jag skulle så gärna bara vilja lägga in alla mina bilder och filmer jag har tagit denna helgen men lämnade överladdnings-sladden i SF! Buhu! När jag kommer tillbaka imorgon så ska jag lägga in dem på bloggen med det samma!! =)

Igår kväll var jag med om det häftigaste, såååå amerikanskt och jag fick verkligen känna av att jag befinner mig i USA! Hade en så rolig kväll!! Var och tittade på en lång football game, alltså amerikansk fotboll ;) inte soccer haha! Därefter blev vi hungriga och åkte till MC donalds och åt mat.. Gott!! :) Jag har så kul! Jag skrattar hela tiden! De var oroliga för att jag tyckte det var tråkigt när jag inte förstod spelreglerna eller vad spelet riktigt går ut på, men Pat gjorde ett gott försök att förklara för mig!! Det var inte bara football som pågick utan det var cheerleaders och the drill team too!! Det var första gången jag såg en cheerleading grupp for real, roligt! Jag vet att om jag hade fötts i USA hade jag definitivt varit en! Drillflickorna var magiska!! De hade dessa tröjor, silvriga som lyste upp när dem stod mitt i planen, det finns på film så hoppas att jag ska kunna visa det! En snygg orange tröja hade jag också på mig under kvällens gång, Vacaville Bulldogs! Ska spara den för alltid ;)

 

 







Filmerna ville tyvärr inte funka på datorn :/

Jag har haft ännu en underbar dag med min fantastiska släktingar :) Ryan tog examen från polisskolan! Bra jobbat! Roligt att se hur det fungerade. Alla gick väldigt strikt, och inte en min förutom den sura eller kanske ska säga arga blicken ;) Vi åkte därefter hem till Patty och Randys hus där jag fick träffa lite fler släktingar i deras familj. Härliga människor! Är verkligen så glad att min mamma släktforskar, TACK för att du hittat dessa underbara människor på andra sidan atlanten! 




 




Vi kom hem för en stund sen och ikväll blir det en lugn kväll! Ganska trött så ska bli skönt =) Varmt som tusan också, igårkväll när vi satt på matchen och klockan var halv elva kan jag lova att det var varmt! Ca 30 grader tror jag när klockan var halv elva =) och idag började dagen med lite regn och Isabelle berättade att det hade varit åska och storm i SF inatt, men fram emot dagen så blev det lika varmt som vanligt! Sisodär, 40 grader !! och jag gillar det, love summer!!


Läste precis igenom mitt inlägg och märker att jag har pratat en hel del engelska nu i helgen för det slängs in lite engelska fraser titt som tätt i texten haha!


Imorgon åker jag tillbaka till SF, men inte allt för tidigt!

Det är såhär man ska må som jag mår nu!!! HAPPY! :)
Nu ska jag umgås med mina snälla värdar! Underbara!!

KRAMAR!!


 


Glad

Åhh jag är så glad just nu!! :)

Billie är underbar! Hon och Pat kommer och hämta upp mig på lördag morgon, sen åker vi mot Sacramento!! Wiiee ska bli så roligt att träffa de! Vi ska åka till Patty och Randy för att fira Ryan som har klarat sin polisexamen =) Swim suit skulle jag också ta med för de skulle värma upp poolen!! So much fun!

Det har varit en bra dag!



Nu väntar sängen, denna veckan har gått fort för imorgon är det redan fredag ;D

KRAMAR!!!

Sushi

En helt galen helg!
Shopping i lördags och sen blev det mys och film! Igår var jag allmänt seg hela dagen men när Isabelle hade bestämt sig för att hon skulle göra sin piercing drog vi iväg och hämtade den andra Julia som också hängde med! Jag var den som fick sitta ner för att inte svimma iaf! haha! Julia passade också på att pierca sig när vi ändå va där, modigt mina damer! Därefter tog vi bilen till ett sushi-ställe =) Ja, sushi faktist! Första gången för mig och jag tycker det var gott, åt räkor, avokado och gurka, mums! Julia drog också med oss för att äta en munk där det blev några extra skratt :) Roligt!

 

 


Idag har jag jobbat en liten runda, halv nio till två ungefär. Sen blev det att snacka en hel del på msn och sen en lång promenad i San Franciscos backar, sååå skönt att komma ut =) Har varit så fint väder idag! Min astma är dock BAD, är nog pga hostan jag har haft sen jag kom hit så hoppas det försvinner med alla mina promenader jag ska ha i dessa backar fram över :)

 




I dessa trappor sprang jag upp och ner, långa och korta steg! Puh, träningsvärken kommer imon kan jag säga! Jihaa!





Nu ska jag ta det lugnt, titta lite på mtv om det finns någon rolig serie där och sen käka kvällsmat! =)

Hoppas ni sover gott där hemma i Sverige såhär på morgonkvisten!

Kramar, vi hörs! :)
               


The big city

Shoppingrunda downtown är då aldrig fel! Träffade Isabelle, en au pair från Sverige, precis som jag! Trevlans, Barn- och fritid har hon också gått, duktigt! ;) Vi hittade till downtown efter att ha fått köra tillbaka till vår startstation ett antal gånger, inte lätt när man ännu inte känner till staden helt och hållet haha men tillslut kom vi på rätt väg! Kollade i affärer, allt är så stort med så många våningar :) Blev inte så mycket inköpt men är faktist helnöjd ändå! Vi tog oss till parkeringshuset och körde hemåt! Tack för att GPS:en uppfunnits HAHA!!! När vi kom mot samma väg en tredje gång förstod vi att mobil-gps:en inte fungerade utan tog den som var i bilen, PUST den fungerade ! Men som jag och Isabelle sa så är det ju faktist roligt att få se dem mindre bra sidorna av San Francisco, slumområdena där inte alla hus är lika vackra, där man faktist lär sig något av hur världen ser ut.. fattiga och rika.

Senare på kvällen tog vi rundan till mataffären för att köpa in mat och godis! Ja godis ska ni veta att det blev, en hel varukasse var! Är man godis sugen så är man och vill man prova olika sorter så vill man, tss och jag har inte ätit upp allt! :) Åkte hem till Isabelles hus och käkade godis och tittade på "I love you man!" Rolig film med många skratt!

 

Isabelle och den mycket fina uppfinningen, GPS!



Mycket rolig dag, första dagen som jag klarat mig på egen hand i stort sett i San Francisco!

Imorgon är det söndag, skönt med ännu en ledig dag!

KRAMIS!
Älskar er Mamma, Pappa, Syster och lillebror!

<3

övningskörning

Tror jag hinner med att slänga in ett litet inlägg! Har hunnit med en hel del idag, fixade mitt bankaccount på banken så snart får jag ett nytt visa kort med "I love NY"-tryck på! haha.

Sen har jag även övningskört, oj så kul! Älskar att köra bil och jag var en excellent driver sa hon, skönt att höra ;) Blev mer körning nu på eftermiddagen, upp och ner för alla dessa branta backar.. så branta att man inte ser vart man är på väg!! Skitcoolt! Jag och värdmamman drog en runda till stranden under tiden den ena flickan hade fotbollsträning, så himla vackert är det här! Fick också ett kort på mig själv med Golden Gate bron i bakgrunden!







Nu ska jag äta middag, kina mat med familjen. Får se om det blir någon utgång ikväll!

Ha det bra, sov sött där hemma :)

kram!




En vecka


Fredag, jag har varit här i en vecka nu =) Det har faktist gått rätt så fort.


San Francisco är där borta bakom dimman!


Idag ska jag fixa lite med olika saker som telefon och banken, viktiga grejer! Jag ska också få prova att köra bilen lite, roooligt! Längtar faktist haha! Tycker om att köra bil :)

Ikväll blir det antagligen så att jag går ut med ett par tjejer jag aldrig träffat också, ska bli kul att träffa lite nytt folk! Och imorgon kanske det blir shopping med en svensk tjej som heter Isabelle!!! =) och lite mer som inte är planerat säkert än.

Även fått mail från Billie! Saknar dem och deras värme!

Kramar!
Ha det så bra så hörs vi ;)


San Francisco

Ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp med att jobba, sova och prata med alla där hemma på msn ;) haha!
Har jobbat tre dagar nu, idag började skolan för flickorna så det var första dagen för mig att gå själv på San Franciscos gator för att hämta dem. Vilket gick jättebra! Sjukt varmt bara, lite svårt att veta vilka kläder man ska ha pga vädret.. skulle tagit shorts istället för jeans!! Vi fick ta en paus på vägen hem och dricka lite vatten när det helt enkelt blev föööör varmt.. Idag jobbade jag sent eftersom mamman hade sin vännina på besök så dem skulle gå ut och äta middag. Så det var jag som fick gå och lägga flickorna, fungerade bra.

Sjukt trött nu, varit en lång dag =)
Men nu har ni fått lite uppdatering, hehe. Inte hänt så mycket mer, känner att jag har velat vara med familjen nu de första dagarna för man ska lära känna varandra och komma in i allting.. så man vet att man helt säkert hittar tillbaka där man bor om man beger sig ut på stadens gator, haha! :)

På fredag ska jag och några tjejer till gå ut och äta på kvällen, ska bli himla trevligt! Hoppas jag får min telefon tills dess =)



Har precis just nu börjat älska staden San Francisco och är defintivt inte redo att åka hem på ett bra tag! :)
Kramar!!!


RSS 2.0